Вътрешни ремонти

Не се бойте от ремонта в къщи, доверете го на нас

 

Всеки човек мечтае за уютен и красив дом, изпълнен с топлина. Топлината е част от семейния комфорт, но във време на скъпа електроенергия и парно отопление, сигурно вече сте минали етапа на саниране на жилището с цел задържане на топлината в помещенията. Ако сте приключили само с това значи е време да се  заемете и с вътрешния ремонт на жилището си.

От къде да стартирате?  Ако сте прекалено заети и нямате възможност да се занимавате с доставка на материали и търсене на майстори, то тогава се обърнете към фирма, която ще извърши тези услуги за вас. Ако нямате изготвена количествена сметка, поискайте оглед  на жилището, за да получите индивидуална оферта за ремонт. Сравнете няколко оферти, вижте колко подробни са те и дали включват всички необходими операции за извършване на качествен ремонт /напр. след шпакловката и преди латексовото боядисване е необходимо полагане на грунд, за да се получи добро сцепление между  основата и боята/!

Попитайте за договор, гаранция, срокове за изпълнение, интересувайте се цените в офертата дали включват само труд или труд и материали.

Цените за вътрешни ремонти се припокриват с цените за довършителните работи, които за улеснение на нашите клиенти сме описали в отделна таблица, като изпълнението на всички СРР не е задължително за всеки обект. Поискайте оглед, за да получите индивидуална оферта. Така офертата ще съдържа строително-ремонтните работи и техните количества, които реално трябва да бъдат извършени във ВАШИЯ обект.

За да сме коректни към своите клиенти, ние от ДЕРОС 73 ЕООД посочваме крайни цени в офертите си – с  включени труд и материали. Ако клиентът одобри офертата,  сключваме договор и даваме гаранция за извършената работа! Наш екип следи за ежедневната работа на обекта,  за доставката на материали и качественото извършване на строително-ремонтните работи.  Ако желаете да обсъдим предстоящия ви ремонт, заявете оглед тук.

И така, избрали сте вече изпълнител, какво следва да направите?

Ако очаквате промяна в разпределението и смяна на мебели, ние ви съветваме да се свържете с интериорен дизайнер, за да изготви проект за всяка стая в жилището. Ако не можете да си го позволите, помислете върху цветовете, на които искате да заложите. Струва си да обмислите дори нюанса, посоката на дневна светлина, както и цвета на завесите или щорите.

Да преминем към действията:

Обикновено се започва с „мръсните” видове работа. Това включва къртене или демонтиране на стари настилки, почистване, извозване на строителните отпадъци, смяна на дограма. След тях трябва да се направят замазките, промяна местоположението на радиаторите, ако планирате такова, изграждане или подмяна на ел инсталацията. Ел инсталацията е важна, защото тя трябва да издържи на натоварването на всички електроуреди в жилището. Преди да направите декорация на стените е необходимо  да се пуснат  кабелите. За кухнята планирайте изводи не само за хладилника и готварската печка, а помислете за ВиК и ел изводи за перална, миялна машина, кафе машина, тостер, микровълнова фурна, телевизор – това са електроуредите, които все повече домакини ползват в последните години.

Не по-маловажна във вашия дом е и банята. Тя позволява да проявите креативност в създаването на новия и облик – пълна подмяна на ВиК инсталацията, фаянсова облицовка, настилка с теракотни плочи, монтаж санитарен фаянс… а защо не нова душ кабина или хидромасажна вана?!?

Мазилка, шпакловка, боядисване…

Работата продължава с прецизното изправяне на стените /мазилка, гипсокартон, шпакловка, шлайфане/, окачени тавани, боядисване, корнизи, полюлеи. С изправянето на стените трябва да се измаже около новата дограма и да се монтират интериорните врати. Подготвените и обработени стени могат да бъдат боядисани, облепени с тапети или облицовани с декоративни тухли или плочи, имитиращи естествен камък, декоративна мазилка. Много модерни и интересни са таваните от гипсокартон с нестандартни фигури и скрито осветление. Може би вече сте се спрели на такъв таван, а ако не сте – поискайте от фирмата изпълнител да ви предложи варианти, съобразени с размера на помещението.

И накрая пода…

След като е направена замазка, по ваше желание подът може да бъде облицован с плочки – теракот, гранитогрес, мрамор; естествен паркет, ламинат. За кухнята изберете плочките, а за хола, спалнята, детската стая – паркета.

А ако искате да сте максимално не ангажирани с ремонта, обърнете се към ДЕРОС 73 ЕООД. Ние ще доставим за вас материалите, ще следим за качественото изпълнение, ще съгласуваме действията си с вас, ще ви консултираме по време на ремонта. Майсторите, които ще работят във вашия дом  са професионалисти, а ние гарантираме за тяхната работа.

Ако желаете да се доверите на професионалисти в областта на вътрешните ремонти, очакваме вашето запитване сега!

Към началото

Позвънете